PÅMELDING

For å gi familiene fleksibilitet booker man plass på Rabalderdans og Babykontakt for hver økt. Følg disse 6 stegene for å melde på barna:

1. Gå inn på Rabalderdans sin side på Eventbrite
2. Trykk på den eventen dere ønsker å delta på
3. Trykk på "register" (grønn knapp)
4. I rubrikken "donasjon" fyller du inn hvor mye du vil betale. Under "reservasjon" velger du hvor mange plasser du ønsker å reservere (antall barn). Trykk deretter "checkout" (grønn knapp)
5. Hvis du ikke har PayPal konto trykker du "Pay with Debit or Credit Card" (grå knapp)
6. Velg land, fyll inn betalingsinformasjon, og trykk "betal nå" (blå knapp)

Når dere kommer på timen sier dere etternavnet som bestillingen er registrert på, så finner pedagogen dere på påmeldingslisten.

Vi oppfordrer alle som har mulighet til å donere mellom 50 og 100 kr pr reservasjon! 

Det er også mulig å donere gjennom Vipps: 13838

Informasjon om bookingsystemet:
- Det er kun barna som skal ha billett - ikke de voksne!
- Hvis du har registrert deg som deltaker men ser at du ikke har mulighet til å komme, er det fint om du avbestiller. Donasjonene kan refunderes, eller så kan dere "spare" den til senere.
- Billetter legges ut en uke i forveien.
- Vi ber om at dere begrenser dere til å delta på ett tilbud hver uke, slik at flere får muligheten til å delta.


Kontakt oss gjerne hvis dere har spørsmål eller tilbakemeldinger ang. bookingsystemet!


OM DONASJONER

Rabalderdans er et breddetilbud, og vi ønsker å inkludere alle. Det skal være lav terskel for å komme, og det er viktig for oss at våre tilbud passer for alle som ønsker å delta.

Rabalderdans får støtte fra Trondheim Kommune, men det dekker dessverre ikke alle våre utgifter. Som et alternativ til deltakeravgift har vi derfor åpnet for donasjoner gjennom Eventbrite når du booker plass. Alt du trenger for å donere er et vanlig betalingskort.

NB: Det trekkes gebyrer fra Eventbrite og PayPal for hver donasjon, så donasjoner under 50 kr gir lite avkastning. Hvis dere benytter dere av Rabalderdans ofte kan dere "samle opp" og donere en større sum mot slutten av semesteret. Ellers er det også mulig å vippse donasjoner.

 Rabalderdans ønsker i tillegg å utvide vår virksomhet videre slik at vi kan nå ut til fler. Dermed ber vi om litt ekstra støtte fra de av våre brukere som har mulighet til det, eller fra andre som syns at vårt arbeid er en god sak.

Rabalderdans fokuserer på utviklingsarbeid innen følgende områder:
- dans for de aller minste
- babykontakt og tumledans (dans mellom barn og voksne)
- økt oppsøkende virksomhet til miljøer som ikke har like stor tilgang på kulturtilbud (feks. asylmottak og barn med spesielle behov)
- engasjere profesjonelle musikere til å skape musikk spesielt for Rabalderdans

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar