PEDAGOGER


Ingeborg Dugstad Sanders 
(administrasjon og økonomi)

Ingeborg er utdannet dansekunstner fra Laban Centre i London, har praktisk-pedagogisk utdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo og er Certified Movement Analyst fra LIMS i New York. Ingeborg er ansatt som kuraterende produsent og produksjonsansvarlig i DansiT, og er kunstnerisk leder for Danselaboratoriet.

Andrea Winsnes (produsent)

Andrea har en BA i samtidsdans med pedagogikk fra Norges Dansehøgskole. Andrea er engasjert som produsent og dansekunstner i DansiT for Rabalderdans, Danselaboratoriet og Danseteateret. Hun underviser også Samtidsdans for voksne og ImproJam, er en del av PRAXIS Trondheim, og jobber som freelance dansekunstner og DJ.


Svetlana Stokke

Svetlana er utdannet danser, dansepedagog og danseterapeut fra St. Petersburg Statlige Kunst- og Kulturuniversitet og A.I. Herzen Pedagogiske Universitet, og har videreutdanning i Kunst- og uttrykksterapi ved Høyskolen i Sørøst-Norge. Svetlana er ansatt som dansepedagog i Trondheim Kommunale Kulturskole.Gunhild Løhre

Gunhild er utdannet med en bachelor i utøvende dans fra Liverpool Institute For performing Arts (LIPA). Gunhild har undervist ved mange institusjoner i og rundt Trondheim. Hun er engasjert i DansiT som dansekunstner i Danselaboratoriet, er en del av PRAXIS Trondheim, og jobber freelance som utøvende og skapende dansekunstner og pedagog. 


AnnaThu Schmidt

Anna er utdannet dansepedagog fra ArtEZ Institute for den kunsten Arnhem (NL), og har mastergrad i dansevitenskap fra NTNU i Trondheim. Hun har også studert tradisjonell indonesisk dans, Simonson teknikk og Hatha Yoga. Anna driver virksomhetene ImproDans Trondheim og Samtidsdans for voksne, er en del av PRAXIS Trondheim, og jobber freelance som utøvende og skapende dansekunstner og pedagog.
Jenneke de Beer

Jenneke utdannet danser og dansepedagog fra ArtEZ Institute for den kunsten Arnhem (NL). Hun har arbeidet med ulike aldersgrupper fra 0 til 80 år, og forsket og undervist i prosjekter med ulike koreografer og kunstnere. Jenneke er ansatt som dansepedagog ved Trondheim Kommunale Kulturskole.


Tidligere pedagoger: Betty Nilsen, Heidi Grøtte, Marthe Aleksandra J. Aagesen, Kristin Similä, Line Fjørstad, Ann-Renate Vestbø, Elisabeth B. Asgrimplass, Marte Aspås Krog, Tonje Solemdal Hellem, Victoria Husby, Lena Ertsås Høyem, Hanne Konstad Aalberg, Hanne Gullvik, Nina Therese Aune, Maria Roisin Sundt.