PEDAGOGER


Ingeborg Dugstad Sanders 
(Administrasjon og økonomi, ansvarlig for Rabalderdans)

Ingeborg er utdannet dansekunstner fra Laban Centre i London, har praktisk-pedagogisk utdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo og er Certified Movement Analyst fra LIMS i New York. Ingeborg er ansatt som dansekonsulent ved DansiT – Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge, og som kunstnerisk leder og pedagog i Danselaboratoriet. I tillegg jobber hun freelance som danser, koreograf og pedagog i ulike prosjekter.


Svetlana Stokke 
(Aministrasjon, ansvarlig for Babykontakt)

Svetlana er utdannet danser, dansepedagog og danseterapeut fra St. Petersburg Statlige Kunst- og Kulturuniversitet og A.I. Herzen Pedagogiske Universitet, og har videreutdannelse i Kunst- og uttrykksterapi ved Høyskolen i Sørøst-Norge. Hun har tidligere jobbet som danser i Stellaris DansTeater i Hammerfest. Svetlana er ansatt som dansepedagog i Trondheim Kommunale Kulturskole.

Anna Thu Schmidt

Anna er utdannet dansepedagog fra ArtEZ Institute for den kunsten Arnhem (NL),  og har mastergrad i dansevitenskap fra NTNU i Trondheim. Hun har også studert tradisjonell indonesisk dans, Simonson teknikk og Hatha Yoga. Anna jobber som pedagog ved Samtidsdans for voksne og ImproJAM/ImproLAB, er danser, pedagog og produsent i Danselaboratoriet, og jobber freelance som danser, koreograf og pedagog i ulike prosjekter.


Betty Nilsen

Betty har en praktisk-teoretisk mastergrad om økoscenografi i Drama og teater ved NTNU. Hun har produsenterfaring blant annet fra devised barne – og ungdomsteater, og er ellers en danseglad fargeklatt med stor kjærlighet for bevegelse og musikk. Betty utfolder seg også musikalsk gjennom bandet Klara.

Heidi Grøtte

Heidi er dansekunstner og dansepedagog med base i Trondheim. Hun er utdannet fra Norges Dansehøyskole i 2014 med en bachelor i dans med pedagogikk. Heidi har undervist ved flere danseskoler og institusjoner i Trondheim, Oslo og Røros. Hun har også har jobbet med egne prosjekter og produsert flere forestillinger, og har vært engasjert i ulike produksjoner.

Marthe Aleksandra J. Aagesen (vikar)

Marthe er dansekunstner, og har sin utdannelse fra Spin Off forstudium i Oslo og Balettakademien i Stockholm. Hun var i 2014 med å starte dansekollektivet Erling Ero, hvor hun fungerer som danser og koreograf. Marthe jobber med alternativ trening for idrettsutøvere, og som freelance dansekunstner med bla. Panta Rei Danseteater og dansekompaniet Montage som hun selv har vært med å etablere.


Kristin Similä (vikar)

Kristin er utdannet danser og dansepedagog fra Norges Dansehøyskole. Hun har undervist ved Kulturskolen i Oslo, Steinkjer og Inderøy og flere private danseskoler. Kristin er for tiden masterstudent i pedagogikk ved NTNU. Andre interesser utenfor dansen er håndball og fotball, og hun er kretsdommer i sistnevnte.


Line Fjørstad (vikar)

Line er bevegelsesviter, gruppetreningsinstruktør og hobbydanser. Hun har en mastergrad i bevegelsesvitenskap ved NTNUs fakultet for medisin og helsefag. Som gruppetreningsinstruktør gjennom seks år har hun jobbet med blant annet Zumba, yoga og barnedans. På fritida liker hun å danse i studio og overalt ellers, noe hun har gjort siden hun selv var barn.


Ann-Renate Vestbø (vikar)

Ann-Renate jobber som spesialfysioterapeut for barn og unge i Trondheim kommune. Hun har videreutdanning i fysioterapi for barn, og er i gang med master i barnefysioterapi ved HiOA. Hun fullførte Fitness grunnkurs ved NIH i 2009, og har siden da jobbet som gruppeinstruktør for barn og voksne på land og i vann. Ann-Renate har danset blant annet afrikansk- og orientalsk dans, 5 rytmer og biodanza.

Tidligere pedagoger: Elisabeth B. Asgrimplass, Marte Aspås Krog, Tonje Solemdal Hellem, Victoria Husby, Lena Ertsås Høyem, Hanne Konstad Aalberg, Hanne Gullvik, Nina Therese Aune, Maria Roisin Sundt.