PEDAGOGER

Pedagogene som leder Rabalderdans våren 2017 er Ingeborg Dugstad Sanders, Svetlana Stokke, Marthe Aleksandra J. Aagesen, Line Fjørstad, Tonje Solemdal Hellem, Marte Aspås Krog, Eisabeth B. Asgrimplass og Hanne Gullvik.


Ingeborg Dugstad Sanders 
(Administrasjon og økonomi, grunnlegger Rabalderdans)

Ingeborg er danser, pedagog og koreograf. Hennes utdannelse er en BA (Hons) Dance Theatre fra Laban Centre i London, PPU fra KHiO i Oslo og CMA fra LIMS i New York. Ingeborg er ansatt som dansekonsulent ved DansiT – Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge, og som kunstnerisk leder og pedagog i Danselaboratoriet. I tillegg jobber hun freelance som danser, koreograf og pedagog i ulike prosjekter.

Svetlana Stokke 
(Aministrasjon, grunnlegger Babykontakt)

Svetlana er utdannet danser, dansepedagog og danseterapeut fra St. Petersburg Statlige Kunst- og Kulturuniversitet, og fra A.I. Herzen Pedagogiske Universitet. Hun har jobbet som danser i Stellaris DansTeater i Hammerfest. Etter flytting til Trondheim i 2012 har hun jobbet både som danser, dansepedagog og koreograf. Nå er hun ansatt i Trondheim Kommunale Kulturskole og tar videreutdannelse i Kunst- og uttrykksterapi ved Høyskolen i Sørøst-Norge.

Marthe Aleksandra J. Aagesen

Marthe er danser, og har sin utdannelse fra Spin Off forstudium i Oslo og Balettakademien i Stockholm (2013-2016). Hun var i 2014 med å starte dansekollektivet Erling Ero, hvor hun fungerer som danser og koreograf. Hun jobber med alternativ trening for idrettsutøvere, og som freelance danser bla. i det nyetablerte dansekompaniet Montage.
Line Fjørstad

Line er bevegelsesviter, gruppetreningsinstruktør og hobbydanser. Hun har en mastergrad i bevegelsesvitenskap ved NTNUs fakultet for medisin og helsefag. Som gruppetreningsinstruktør gjennom seks år har hun jobbet med blant annet Zumba, yoga og barnedans. På fritida liker hun å danse i studio og overalt ellers, noe hun har gjort siden hun selv var barn.

Marte Aspås Krog

Marte er utdannet utøvende danser og dansepedagog ved Institutt for musikk og dans ved Universitetet i Stavanger og The Collage at Brockport (NY). Hun jobber som frilans danser, dansepedagog og gruppetimeinstruktør.
 
 Tonje Solemdal Hellem

Tonje er utdannet danser og dansepedagog fra Bårdar Akademiet i Oslo, Universitetet i Stavanger og Dans och Cirkushögskolan i Stockholm. Tonje har jobbet som pedagog ved bla. Sandnes kulturskole, Steps dansestudio, Stavanger kulturskole og Revheim ungdomsskole. Høsten 2016 flyttet Tonje til Trondheim og startet som pedagog ved Let’s Dance, mens hun studerer Nordic Master in Dance studies ved NTNU.
Elisabeth B. Asgrimplass

Elisabeth er utdannet barnehagelærer ved Dronning Mauds Minnehøgskole (natur- og friluftsprofil), og arbeider nå i Øya Barnehage. Hun har danset i 19 år, og gått danselinje på Sunnhordland Folkehøgskule. Hun har vært med i PAS Dansekompani, og er swinginstruktør ved NTNUI Swing og Folkedans. Hun danser jazz og klassisk ballett ved Let's dance dansestudio. 
Hanne Gullvik

Hanne Gullvik jobber med kunstfagene dans og teater, både i Leksvik kulturskole og i eget firma; Joker. Hanne har en bachelor i kunst, medier og kommunikasjon med fordypning i drama/teater og en mastergrad i tverrfaglige kulturstudier med fordypning i kultur og kjønn fra NTNU. Hun er også godkjent lektor med PPU fra HIST. Hanne har vært danser i studentkompaniet PAS, og i Danselaboratoriet.

Tidligere pedagoger: Maria Roisin Sundt, Nina Therese Aune, Hanne Konstad Aalberg, Lena Ertsås Høyem, Victoria Husby.