PEDAGOGER


Ingeborg Dugstad Sanders 
(Administrasjon og økonomi, ansvarlig for Rabalderdans)

Ingeborg er utdannet dansekunstner fra Laban Centre i London, har PPU fra KHiO i Oslo og er CMA fra LIMS i New York. Hun er ansatt som dansekonsulent ved DansiT – Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge, og som kunstnerisk leder og pedagog i Danselaboratoriet. I tillegg jobber hun freelance som danser, koreograf og pedagog i ulike prosjekter.

Svetlana Stokke 
(Aministrasjon, ansvarlig for Babykontakt)

Svetlana er utdannet danser, dansepedagog og danseterapeut fra St. Petersburg Statlige Kunst- og Kulturuniversitet, og fra A.I. Herzen Pedagogiske Universitet. Hun har jobbet som danser i Stellaris DansTeater i Hammerfest. Svetlana er ansatt som dansepedagog i Trondheim Kommunale Kulturskole, og tar videreutdannelse i Kunst- og uttrykksterapi ved Høyskolen i Sørøst-Norge.

Marthe Aleksandra J. Aagesen

Marthe er danser, og har sin utdannelse fra Spin Off forstudium i Oslo og Balettakademien i Stockholm. Hun var i 2014 med å starte dansekollektivet Erling Ero, hvor hun fungerer som danser og koreograf. Marthe jobber med alternativ trening for idrettsutøvere, og som freelance dansekunstner bla. i det nyetablerte dansekompaniet Montage.

Kristin Similä

Kristin er utdannet danser og dansepedagog fra Norges Dansehøyskole. Hun har undervist ved Kulturskolen i Oslo, Steinkjer og Inderøy og flere private danseskoler. Kristin er for tiden masterstudent i pedagogikk ved NTNU. Andre interesser utenfor dansen er håndball og fotball, og hun er kretsdommer i sistnevnte.
Line Fjørstad

Line er bevegelsesviter, gruppetreningsinstruktør og hobbydanser. Hun har en mastergrad i bevegelsesvitenskap ved NTNUs fakultet for medisin og helsefag. Som gruppetreningsinstruktør gjennom seks år har hun jobbet med blant annet Zumba, yoga og barnedans. På fritida liker hun å danse i studio og overalt ellers, noe hun har gjort siden hun selv var barn.

Ann-Renate Vestbø

Ann-Renate jobber som spesialfysioterapeut for barn og unge i Trondheim kommune. Hun har videreutdanning i fysioterapi for barn, og er i gang med master i barnefysioterapi ved HiOA. Hun fullførte Fitness grunnkurs ved NIH i 2009, og har siden da jobbet som gruppeinstruktør for barn og voksne på land og i vann. Ann-Renate har danset blant annet afrikansk- og orientalsk dans, 5 rytmer og biodanza.
Elisabeth B. Asgrimplass (vikar)

Elisabeth er utdannet barnehagelærer ved Dronning Mauds Minnehøgskole (natur- og friluftsprofil), og arbeider nå i Øya Barnehage. Hun har danset i 19 år, og gått danselinje på Sunnhordland Folkehøgskule. Hun har vært med i PAS Dansekompani, og er swinginstruktør ved NTNUI Swing og Folkedans. Hun danser jazz og klassisk ballett ved Let's dance dansestudio. 
Hanne Gullvik (vikar)

Hanne Gullvik jobber med kunstfagene dans og teater, både i Leksvik kulturskole og i eget firma; Joker. Hanne har en bachelor i kunst, medier og kommunikasjon med fordypning i drama/teater og en mastergrad i tverrfaglige kulturstudier med fordypning i kultur og kjønn fra NTNU. Hun er også godkjent lektor med PPU fra HIST. Hanne har vært danser i studentkompaniet PAS, og i Danselaboratoriet.

Tidligere pedagoger: Maria Roisin Sundt, Nina Therese Aune, Hanne Konstad Aalberg, Lena Ertsås Høyem, Victoria Husby, Tonje Solemdal Hellem, Marte Aspås Krog.