PEDAGOGER

Pedagogene som leder Rabalderdans våren 2017 er Ingeborg Dugstad Sanders, Svetlana Stokke, Tonje Solemdal Hellem, Marthe Aleksandra J. Aagesen, Line Fjørstad, Victoria Husby, Hanne Gullvik og Marte Aspås Krog.


 
Ingeborg Dugstad Sanders 
(Administrasjon og økonomi, grunnlegger Rabalderdans)

Ingeborg er danser, pedagog og koreograf. Hennes utdannelse er en BA (Hons) Dance Theatre fra Laban Centre i London, PPU fra KHiO i Oslo og CMA fra LIMS i New York. Ingeborg er ansatt som dansekonsulent ved DansiT – Dansekunst i Trondheim og Midt-Norge, og som kunstnerisk leder og pedagog i Danselaboratoriet. I tillegg jobber hun freelance som danser, koreograf og pedagog i ulike prosjekter.

Svetlana Stokke 
(Aministrasjon, grunnlegger Babykontakt)

Svetlana er utdannet danser, dansepedagog og danseterapeut fra St. Petersburg Statlige Kunst- og Kulturuniversitet, og fra A.I. Herzen Pedagogiske Universitet. Hun har jobbet som danser i Stellaris DansTeater i Hammerfest. Etter flytting til Trondheim i 2012 har hun jobbet både som danser, dansepedagog og koreograf. Nå er hun ansatt i Trondheim Kommunale Kulturskole og tar videreutdannelse i Kunst- og uttrykksterapi ved Høyskolen i Sørøst-Norge.

Tonje Solemdal Hellem

Tonje er utdannet danser og dansepedagog fra Bårdar Akademiet i Oslo, Universitetet i Stavanger og Dans och Cirkushögskolan i Stockholm. Tonje har jobbet som pedagog ved bla. Sandnes kulturskole, Steps dansestudio, Stavanger kulturskole og Revheim ungdomsskole. Høsten 2016 flyttet Tonje til Trondheim og startet som pedagog ved Let’s Dance, mens hun studerer Nordic Master in Dance studies ved NTNU.

Marthe Aleksandra J. Aagesen

Marthe er danser, og har sin utdannelse fra Spin Off forstudium i Oslo og Balettakademien i Stockholm (2013-2016). Hun var i 2014 med å starte dansekollektivet Erling Ero, hvor hun fungerer som danser og koreograf. Hun jobber med alternativ trening for idrettsutøvere, og som freelance danser.


Line Fjørstad

Line er bevegelsesviter, gruppetreningsinstruktør og hobbydanser. Hun har en mastergrad i bevegelsesvitenskap ved NTNUs fakultet for medisin og helsefag. Som gruppetreningsinstruktør gjennom seks år har hun jobbet med blant annet Zumba, yoga og barnedans. På fritida liker hun å danse i studio og overalt ellers, noe hun har gjort siden hun selv var barn.
Victoria Husby

Victoria jobber som frilans dansekunster, pedagog og illustratør med base i Trondheim. Hun har utdannselse fra Universtietet i Stavanger og nordisk master i dans (NoMads) ved NTNU. Victoria har jobbet som pedagog i ulike kulturskoler og videregående skoler i disktriktet, som utøvende danser i ulike prosjekter, og har koreografert flere danse- og teaterforestillinger for barn og ungdom. Victoria driver også et eget foretak, Strekpoesi, innenfor illustrasjon og design.
Hanne Gullvik

Hanne Gullvik jobber med kunstfagene dans og teater, både i Leksvik kulturskole og i eget firma; Joker. Hanne har en bachelor i kunst, medier og kommunikasjon med fordypning i drama/teater og en mastergrad i tverrfaglige kulturstudier med fordypning i kultur og kjønn fra NTNU. Hun er også godkjent lektor med PPU fra HIST. Hanne har vært danser i studentkompaniet PAS, og i Danselaboratoriet.

Tidligere pedagoger: Maria Roisin Sundt, Nina Therese Aune, Hanne Konstad Aalberg, Lena Ertsås Høyem, Elisabeth B. Asgrimplass